blank

Spartak dominirao nad Vojvodinom! (FOTO)

blank

Treći finalni meč Superlige Srbije završen je pobedom Spartaka!

U punoj Hali sportova, Spartak je imao potpunu kontrolu igre nad gostujućom Vojvodinom. Utakmica je završena rezultatom 3:0 u setovima (25:20, 25:22, 25:17).

Dominacija Spartaka osetila se od samog početka utakmice. Vodili su plavo-beli momci 9:7, zatim 12:10, ali su u završnici uspeli da „pobegnu” pet poena, pa je rezultat bio 20:15.

Pokušavala je Vojvodina da se približi domaćinima, ali bezuspešno. Prvi set završen je rezultatom 25:20 u korist Spartaka.

Drugi set počeo je odlično po domaću ekipu. Spartak je imao prednost od 5:1, ali je ona smanjena nakon servis greške Nikole Žugića.

Prvu prednost od početka utakmice Vojvodina je dobila nakon servis-greške Nikole Žugića, pa je rezultat u tom trenutku bio 11:12. Subotičani nisu klonuli, već podigli svoj nivo igre, te je drugi set završen rezultatom 25:22.

U trećem setu se osetila potpuna moć plavo-belih momaka.

Spartak je konstantnu prednost čuvao do samog kraja utakmice, da bi poslednji set bio završen rezultatom 25:17, nakon 79 minuta igre.

Četvrta utakmica finala zakazana je za nedelju 17. aprila u Novom Sadu, s početkom od 18 časova, a utakmicu će prenositi RTS2.

Ukoliko Spartak u nedelju izjednači rezultat, naredni, peti, igraće se 20. aprila u Hali sportova.

Podsetimo, Vojvodina NS seme trenutno vodi u finalnoj seriji sa 2:1 u pobedama.

no images were found

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Žreb za polufinale Kup-a

U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije, na Terazijama, održan je žreb parova polufinala Kupa Srbije za fudbalerke. Parove je izvlačila, uz asistenciju Momčila Marića, komesara za

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.