blank

„Spartak Office Shoes” i treći put zaredom izgubio od „OKK Beograd”

Košarkaši Spartaka su juče u Hali sportova doživeli poraz od ekipe OKK Beograd u 5. kolu Super lige grupa A. Izabranici Vladimira Đokića izgubili su i treći put zaredom od Beograđana rezultatom (14:23, 22:27, 29:28, 15:23).

blank
Foto: MKK Spartak

Spartak Office Shoes: Ilkić 1, Prlja 2 (6 skokova), Dodić 9, Milisavljević 18, Kojić, Nagulić, Gazibegović, Bojić 21, Danilović (7 skokova), Medarević 4 (9 skokova), Sokolović 13 (7 asistencija), Barna 12.

OKK Beograd: Milenković, Miljenović 31 (6 skokova, 8 asistencija), Jelavić 11 (16 skokova), Vukčević 6, Milutinović, Vučurović, Mušikić 20 (5 skokova), Živković, Labović 3, Krsmanović 6 (5 skokova), Topić 18 (5 skokova, 8 asistencija), Malovec 6 (6 skokova).

OKK Beograd juče je odigrao odličan meč i zasluženo savladao Subotičane pred oko 1.500 gledalaca koji su aplauzom ispratili svoje ljubimce za sve što su uradili u poslednjem periodu za promociju subotičke košarke.

Spartak je poveo trojkom Sokolovića, ali su gosti brzo preokrenuli i kontrolisali igru. Odličnu rolu imao je Topić koji je napravio seriju u prvoj četvrtini za plus 9. U nastavku je Topić nastavio da dominira na terenu uz raspoloženog Miljenovića koji nije grešio u šutu za tri poena, pa su gosti pobegli na dvocifrenu razliku.

Činilo se da će Spartak uspeti da se približi Beograđanima na pristojnu razliku kada je Topić dobio četvru ličnu grešku ali je Miljenović pogađao svaki put kada bi se Subotičani približili. Bojić je u poslednjoj četvrtini uspeo sa nekoliko poena da spusti razliku ispod 10 i Spartak je imao priliku sa nekoliko propuštenih napada da ugrozi goste, ali je ponovo Topić izdominirao i doneo svojoj ekipi mirniju završnicu.

Tabela:

blank

Foto: Srbijasport

U nedelju od 18 časova košarkaši Spartaka gostuju ekipi Zlatibora u okviru 6. kola Admiral bet Super lige Srbije.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Jak vetar

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 20 stepen Celzijusa. Biometeorološke prilike će biti relativno povolјne

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.