blank

Spartak poražen od Čukaričkog

Fudbaleri Spartaka poraženi su na svom terenu, u okviru 20. kola Mozzart bet Super lige Srbije, od Čukaričkog rezultatom 1-3 (0-1).

blank
Foto: FK Spartak

Spartak: Dubljanić, Ado, Bijelović, Bogićević, Hrstić, Marinković, Srećković (od 72. Kvaku), Tanasin, Tumbasević (od 88. Ubiparip), Vitorović, Đurasović (od 72. Stanić).

Čukarički: Belić, Tošić, Stevanović, Ivanović (od 66. I. Miladinović), Adžić (od 66. Lučić), Sisoko, Gajić, Badamosi (od 90+3. Aganspahić), Drezgić, Ovusu (od 85. Tomović), Kovač (od 85. Petković).

Po veoma hladnom i vetrovitom vremenu fudbaleri Spartaka poraženi su na startu drugog dela šampionata od odlične ekipe Čukaričkog u vrlo uzbudljivom susretu.

Čukarički je poveo u 16. minutu iz jedanaesterca. Miladin Stevanović centrirao je sa desne strane, lopta je u šesnaestercu pogodila ruku Nikole Srećkovića, a nakon VAR provere sudija Marko Ivković je pokazao na jedanaesterac.

Luka Adžić je snažno šutirao, a lotpa se od prečke odbila u gol Spartaka.

Subotičani su izjednačili u 74. minutu, kada je Vladimir Vitorović ubacio loptu u peterac, a Srđan Hrstić je lako pogodio mrežu za 1:1.

Vladimir Lučić je doveo goste u vođstvo u 84. minutu nakon greške odbarane Spartaka.

U 93. minutu nadoknade pitanje pobednika je ipak bilo rešeno. Čukarički odigrao odličan kontranapad, Igor Miladinović je proigrao Stefana Tomovića koji je majstorski savladao golmana Mišu Dubljanića.

Nakon nepotpunog 20. kola, Spartak se nalazi na 13. mestu sa osvojenih 18 bodova. U narednom kolu golubovi gostuju ekipi Javora u Ivanjici.

blank
Foto: SrbijaSport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.