blank

Spartak se utopio u Kolubari

Fudbaleri Spartaka poraženi su u 30. kolu Mozzart bet Super lige u Lazarevcu od ekipe Kolubare. Poveli su Subotičani i sve je izgledalo tako da će uspeti da osvoje bodove na neugodnom gostovanju, ali su ipak izgubili.

blank
Foto: FK Spartak

Strelci: Đurasović A. 48. minut za Spartak, Đuranović 58. i Ilić 73. minut za Kolubaru.

Kolubara: Stanivuković, Ilić, Kočić, Kočović, Lončar, Milojević, Nikolić, Radovanović, Sadiković, Vasiljević, Đuranović. Igrali su još: Bakić, Ćosić, Ntchamda, Milićević, Đokić.

Spartak: Manojlović, Ado, Bijelović, Bogićević, Dunđerski, Hrstić, Ostojić, Shimura, Srećković, Tošeski, Vitorović. Igrali su još: Abraham, Tanasin, Todoroski, Tumbasević, Đurasović.

Spartak nije uspeo da osvoji preko potrebne bodove na gostovanju Lazarevcu. Nakon ranog gola i vođstva u drugom poluvremenu ispustili su prednost i dozvolili ekipi Kolubare da preokrene rezultat.

Prvi su zapretili Subotičani već u trećem minutu kada je šansu imao Hrstić. Spartak je prvo poluvreme uglavnom imao inicijativu, ali nije uspeo da ugrozi gol Stanivukovića.

Odmah nakon početka drugog poluvremena Spartak stiže do vođstva. Đurasović je odlično gađao sa oko 17 metara i pogodio suprotni ugao golmana Stanivukovića za radost Subotičana. Ovaj pogodak je motivisao domaćine da krenu ofanzivnije što im se isplatilo već u 58. minutu kada je Đuranović odlično odreagovao u šesnaestercu Spartaka i pogodio za izjednačenje.

Kolubara do preokreta dolazi u 73. minutu kada je Ilić šutirao i pogodio mrežu golmana Manojlovića.

Poslednjih desetak minuta, Spartak je krenuo ofanzivno, ali Kolubara organizovanom odbranom nije dozvolila Subotičanima da ih ugrozi i bodovi su ostali u Lazarevcu.

Spartak se nakon nepotpunog 30. kola Super lige nalazi na 13. poziciji sa 25 osvojenih bodova.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 6 do 14 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike će biti i dalјe

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.