blank

FK Spartak Ždrepčeva krv poražen na domaćem terenu

blankTrideset drugo kolo Linglong Superlige Srbije završeno je porazom FK Spartak Ždrepčeva krv rezultatom 0:2 u korist FK Napredak iz Kruševca.

Kruševljani su od samog početka utakmice diktirali tempo, što ih je dovelo do dve šanse, iako nisu uspeli u nameri da ugroze golmana Đorđa Vukanića. U dvadesetom minutu igre gosti su imali priliku da dođu do vođstva kada je Miroljub Kostić „pripretio”, ali je mladi Vukanić bio dovoljno koncentrisan.

Iako je Spartak igrao u oslabljenom sastavu, u nekoliko navrata momci su pokušali da „priprete” golu Miloša Ostojića, ali bezuspešno. U tridesetom minutu igre, Milan Spremo izvodi dosuđeni korner. Dobro je reagovao Alen Melunović, koji glavom šalje loptu u mrežu domaćina za 0:1. Do kraja prvog dela igre Melunović je imao još jednu šansu, ali nije bio dovoljno precizan.

Drugo poluvreme počelo je dobrim intervencijama Đorđa Vukanića. Igra je tekla mirno sve do pedeset osmog minuta igre, kada je Mile Savković propustio priliku da anulira rezultat. Petnaest minuta pre kraja utakmice, posle greške odbrane Spartaka, Marko Bačanin šalje loptu u mrežu i postavlja konačni rezultat od 0:2.

FK Spartak Ždrepčeva krv ovim porazom nazadovao je na tabeli Linglong Superlige Srbije, na kojoj trenutno zauzima sedmo mesto, sa osvojenih četrdeset sedam bodova. U narednom kolu, plavo-bele momke čeka težak zadatak u Beogradu, kada će odmeriti snage sa FK Patrizan.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.