blank

Fudbaleri Spartaka počeli pripreme

blank

Subotički superligaši juče su počeli pripreme za prolećni deo prvenstva koji počinje 6. februara. Plavi golubovi okupili su se na Gradskom stadionu uz želju da u nastavku sezone budu u gornjem delu tabele, gde će trenirati do 15. januara, kada je zakazan nastavak priprema u Antaliji.

Vladimir Buač, šef Stručnog štaba, naglasio je da će tokom priprema u Antaliji Spartak odigrati pet pripremnih utakmica.

U prvoj prijateljskoj utakmici, 18. januara, Subotičani će snage odmeriti sa ruskim drugoligašem “Krila Sovjetov”. Nakon toga, igraće sa “Dnjeprom” iz Ukrajine 21. januara, a tri dana kasnije sa “Olimpikom” iz Donjecka. Dan kasnije, očekuje ih utakmica protiv moskovskog “Torpeda”, dok je poslednja pripremna utakmica, ujedno i generalna proba, zakazana za 28. januar, kada će protivnik “plavm golubovima” biti Ufa.

Ljubiša Dunđerski, sportski direktor kluba, kaže da prolećni deo šampionata Spartak nastavlja u skoro identičnom sastavu. Nekim igračima omogućeno je da sreću potraže u drugom klubu, dok je Stefanu Denkoviću istekao ugovor. Dunđerski je naglasio da su nova imena u klubu Nikola Furtula i Andrija Rajović, te da se čekaju još dva pojačanja.

Nikola Simović, predsednik kluba, istakao je da će odlazaka iz kluba najverovatnije biti, jer vlada veliko interesovanje za igrače. Najinteresantniji je, prema Simovićevim rečima, Lazar Tufegdžić koji je po mišljenju mnogih najbolji igrač lige, pa Spartak za njega već sada ima nekoliko ponuda.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.