blank

KMF Spartak bolji od Letećih Bajmočana

blank
Trinaesto kolo Futsal lige Vojvodine – grupa Zapad koje je odigrano u Bajmoku, završeno je rezultatom 2:4 u korist gostujuće ekipe KMF Spartak.

U dinamičnoj utakmici postignuto je ukupno šest golova. Na samom početku igre, gosti dolaze u prednost pogotkom Andreja Ivkovića, da bi u četvrtom minutu Miloš Marinković izjednačio na 1:1. Marinković se pet minuta kasnije upisao u listu strelaca po drugi put i time doveo Leteće Bajmočane u vođstvo. Bajmočani su se nadali da će na poluvreme otići sa 2:1, ali je Goran Popović izjednačio pred kraj prvog poluvremena na 2:2.

Drugo poluvreme je bilo neizvesno, sa puno šansi na obe strane. Gosti nisu želeli da odu kući bez tri boda, pa su preuzeli inicijativu. Nikola Maksimović postiže gol za KMF Spartak u 39. minutu igre, a samo minut kasnije Aleksandar Zolnajić stavlja tačku na ovu utakmicu.
blankU nedelju, 14. marta, KMF Spartak dočekuje Hajduk iz Kule, dok su Leteći Bajmočani slobodni.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

SUBAK savladao Kikinđane

Subotička basket akademija SUBAK savladala je kao domaćin u okviru 6. kola plej-ofa Druge muške regionalne lige ekipu Velike Kikinde rezultatom 78:58 (12:9, 14:16, 29:20,

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.