blank

Odbojkaši Spartaka sjajni protiv Crvene zvezde

blank

U sjajnoj utakmici koja je sinoć odigrana u Hali Sportova, odbojkaši Spartaka savladali su Crvenu zvezdu sa 3:1 u setovima. Domaćini su u 16. kolu Super lige pokazali ogromnu želju za pobedom. Nisu poklekli posle izgubljenog prvog seta i zasluženo su osvojili tri boda.

Tokom prvog seta, odbojkaši Crvene zvezde konstantno su vodili razlikom od pet poena, da bi u jednom trenutku rezultat bio čak 14:21 za goste. Ipak, Spartakovi momci uspeli su da smanje razliku, ali to nije bilo dovoljno, te je prvi set završen rezultatom 21:25 u korist gostujuće ekipe.

blank

Odbojkaši Spartaka su u drugom setu bili neprekidno u prednosti. Iako je set bio ispunjen nizom servis grešaka obe ekipe, domaćini su zasluženo dobili ovaj set rezultatom 25:23.
Treći set bio je neizvestan do samog kraja, jer je razlika stalno bila samo jedan poen, ali su Spartakovi momci uspeli da osvoje set rezultatom 25:23.

blank

Kako je cela utakmica bila neizvesna, takav je bio i četvrti set. Iako je bio protkan servis greškama, Aleksandar Andonović je u možda ključnom trenutku izvukao težak poen za 18:16 za Spartak. Domaćini su zasluženo osvojili četvrti set rezultatom 25:21 i tako uzeli zaslužena tri boda.

blank

Foto: S. J.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Sportska dešavanja za vikend

Program sportskih dešavanja za vikend: Petak: -Muški fudbal: Superliga, TSC – Voždovac, 18 časova. Pročitaj još Tijana Filipović najbolji strelac Superlige Košarkaši nastavili pobednički niz

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.