blank

Rezultati fudbalskih utakmica odigranih u subotu

blankOmladinac 2 (1) : (0) 1 Bačka 1901

Na stadionu u Novim Banovcima Bačka 1901 igubila je rezultatom od 2:1. Igra je protekla sa malo šansi, da bi pred kraj prvog poluvremena, u 44. minutu igre, sudija Tomislav Mudrinić svirao penal. Igrači Bačke 1901 negodovali su na ovu odluku, nakon čega su Ćulibrk i Kostić kažnjeni crvenim kartonima.

Sa bele tačke bio je precizan Igor Ležajić, koji dovodi Omladinac do prednosti. Nakon pauze, drugo poluvreme bilo je statično do samog kraja utakmice, kada Pavle Šljivančanin dovodi do izjednačenja rezultata. Igrači Bačke 1901 nisu se dugo radovali, jer se Ležajić opet upisao u listu strelaca kada je glavom ubacio loptu i zatresao mrežu gostujuće ekipe.

Dvadeseto kolo Srpske lige „Vojvodine” završeno je rezultatom 2:1 u korist FK Omladinac.

Bajša 1 (1) : (0) 0 Tavankut

Osamnaesto kolo Vojvođanske lige „Sever” završeno je porazom Tavankuta rezultatom 1:0. U dvadesetom minutu igre Bajša je povela golom Stefana Šavilje na dodavanje Nemanje Tresiglavića. Nastavak igre bio je protkan šansama za gostujuću ekipu, ali Tavankut nije bio precizan, pa je utakmica završena rezultatom 1:0 u korist Bajše.

AFK Ada 1 (0) : (0) 0 Radnički 1905

U šesnaestom kolu PFL Subotice, Radnički 1905 Bajmok izgubio je u gostima rezultatom 1:0. U grčevitoj borbi obe ekipe domaćini su bili bolji i zasluženo odneli pobedu.

Radnički u subotu, 13. marta, dočekuje ekipu Tornjoša.

blank

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Žreb za polufinale Kup-a

U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije, na Terazijama, održan je žreb parova polufinala Kupa Srbije za fudbalerke. Parove je izvlačila, uz asistenciju Momčila Marića, komesara za

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.