blank

Rezultati prijateljskih fudbalskih utakmica

blank

Radnički 1905 (Bajmok) 3 : 2 Vinogradar (Hajdukovo) 

Prijateljska utakmica je bila dinamična, sa mnogo šansi, što govori i pet golova koji su postignuti. Radnički 1905 poveo je u 20. minutu golom Lazara Mitića. Prednost Bajmočana je udvostručana na početku drugog poluvremena, u 55. minutu, kada je Srđan Rajić postigao pogodak iz penala.

Gosti su razliku smanjili rezultat pogotkom Dejana Kuktina u 68. minutu, da bi za samo sedam minuta došli do nerešenog rezultata golom Aleksandra Vargića. Odlučujući pogodak postiže Uroš Maravić, pet minuta pre kraja utakmice, i tako dovodi Bajmok do pobede za konačnih 3:2.

Preporod (Novi Žednik) 2 : 1 Tavankut 

Prvo poluvreme u Novom Žedniku prošlo je bez većih šansi, pa se na pauzu otišlo bez golova. Tavankućani su poveli golom Damira Tumbasa u 55. minutu igre. Domaćini nisu posustali, već su nakon 7 minuta došli do izjednačenog rezultata kada gol postiže mladi Vukelić. U 70. minutu igre, utakmicu je rešio Miranović koji Preporodu donosi pobedu u ovoj prijateljskoj utakmici.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

SUBAK savladao Kikinđane

Subotička basket akademija SUBAK savladala je kao domaćin u okviru 6. kola plej-ofa Druge muške regionalne lige ekipu Velike Kikinde rezultatom 78:58 (12:9, 14:16, 29:20,

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.