blank

Rezultati utakmica odigranih tokom vikenda

blank

Srpska liga „Vojvodina” – 26. kolo
FK Bačka 1901 3 (2) : (0) 0 FK Sloboda

Na domaćem terenu Bačka 1901 konačno je prekinula niz poraza pobedivši Slobodu iz Novih Kozaraca. Domaćini su sve vreme držali konce u svojim rukama i zasluženo ostavili tri boda u Subotici. Bačka je na pauzu otišla rezultatom 2:0, a oba gola postigao je Milivoj Krmar u sedmom i dvadeset i petom minutu igre.

Gosti su imali nekoliko dobrih šansi, ali nisu imali sreće. Nemanja Žiža stavio je tačku na utakmicu u sedamdeset i šestom minutu igre.

U narednom kolu Bačka 1901 gostuje u Sakulama.

Vojvođanska liga „Sever” – 22. kolo
FK Vojvodina 2 (0) : (0) 0 FK Tavankut

Prvo poluvreme proteklo je mirno, pa se na odmor otišlo bez golova. U sedamdeset i drugom minutu igre Vojvodina je povela golom Bratislava Jelića, posle greške Bojana Kujundžića. Samo devet minuta kasnije domaćini su poveli 2:0 golom Pecarskog.

Područna fudbalska liga – 20. kolo
FK Sloga 4 (2) : (1) 1 FK Radnički 1905

Bajmočani su doživeli još jedan poraz u nizu. Iako su poveli preko Nikole Todorovića na asistenciju Miloša Ljubojčića, na jednom golu su se zadržali. Domaćini su okrenuli rezultat u svoju korist već tokom prvog poluvremena, da bi do kraja utakmice rezultat bio 4:1 u korist domaćina. FK Radnički 1905 zauzima pretposlednje mesto na tabeli Područne fudbalske lige Subotice.

FK Sutjeska 1 (0) : (0) 0 FK Đurđin
FK Napredak 0 (0) : (0) 1 FK Preporod

U narednom kolu, FK Radnički 1905 Bajmok na svom terenu dočekuje FK Napredak, Preporod će snage odmeriti sa ekipom Eđšega, dok Đurđin dočekuje Sentu.

Gradska liga Subotica
Solid 3 : 3 Žednik
Vinogradar 4 : 2 OFK Mala Bosna 2015
Lokomotiva 2 : 2 Udarnik Višnjevac
Elektrovojvodina 2 : 1 Hajduk 1950
Bikovo 2 : 4 Palić

Futsal liga Vojvodine – Plej of 1/2 Finala
Spartak 1 (0) : (0) 0 ŽAK Junior

U izuzetno neizvesnoj utakmici, Aleksandar Zolnajić uspeo je da dovede Spartak do pobede. Sledeće sedmice obe ekipe čeka “drugo poluvreme” u Somboru.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Bačka slavila u Apatinu

Bačka je ostvarila trijumf u okviru 24. kola Vojvođanske lige grupa Sever savladavši Mladost u Apatinu rezultatom 3:2 (3:0). Strelci: Bašić Palković 21., 35., Glišović

Detaljnije »
blank

“Lokosi” ne daju vrh

Fudbaleri Lokomotive slavili su na gostovanju protiv Hajduka u Bačkom Dušanovu rezultatom 1:4 (1:3) i tako zadržali lidersku poziciju na tabeli Gradske fudbalske lige. Strelci:

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.