blank

Rezultati utakmica odigranih tokom vikenda

blankSrpska liga „Vojvodine” – 27. kolo
FK Borac 2 (0) : (0) 0 FK Bačka 1901

Prvo poluvreme prošlo je bez većih šansi, pa se na odmor otišlo bez golova. Četiri minuta nakon početka drugog dela igre Dejan Živkov zatresao je mrežu gostiju. Desetak minuta kasnije Đorđe Glišović pokušao je sa udaljenosti od dvadeset metara da nulira rezultat, ali je lopta otišla iznad gola. U sedamdesetom minutu igre, domaćini su imali lepu šansu koju nisu iskoristili. Pet minuta kasnije Dejan Živkov se po drugi put upisuje u listu strelaca i time stavlja tačku na utakmicu. U sredu će Bačka 1901 ugostiti Dinamo 1945 iz Pančeva.

Vojvođanska liga „Sever” – 24. kolo
FK Radnički 1 (1) : (1) 1 FK Tavankut

Gosti su poveli lepim golom Davora Šimića u trideset osmom minutu igre, ali su domaćini samo pet minuta kasnije izjednačili rezultat pogotkom Strahinje Lučića. Ostatak utakmice protekao je mirno, bez većih šansi za obe strane. U narednom kolu Tavankut dočekuje ČSK Pivaru.

Područna liga Subotica – 21. kolo
FK Radnički 1905 3 (1) : (1) 2 FK Napredak

U napetoj utakmici sreća je bila na strani domaćina. Napredak je poveo, ali je Nemanja Stanar do poluvremena uspeo da izjednači rezultat na 1:1. Na početku drugog dela igre Srđan Rajić doveo je Bajmočane do vođstva. Napredak je pred sam kraj utakmice postigao gol za 2:2, ali se par sekundi kasnije Srđan Rajić po drugi put upisao u listru strelaca i time zadržao važna tri boda u Bajmoku. Radnički 1095 se okreće narednoj utakmici protiv ekipe Đurđina i daljoj borbi za opstanak u Područnoj ligi Subotice.

FK Preporod 8 (7) : (0) 0 FK Eđšeg

Preporod je opravdao ulogu favorita i sa ubedljivih osam golova ostavio u Novom Žedniku tri boda čime se približio prvoplasiranoj Senti sa samo dva boda razlike. U narednom kolu Preporod će imati priliku da preokrene redosled na tabeli utakmicom protiv Proletera iz Njegoševa.

FK Đurđin 0 (0) : (1) 2 FK Senta

Gosti iz Sente zasluženo su odneli tri boda.

Gradska liga Subotica – 16. kolo

Palić 1 : 2 Elektrovojvodina
Hajduk 1950 1 : 3 Lokomotiva
Udarnik Višnjevac 1 : 4 Vinogradar
OFK Mala Bosna 2015 2 : 1 Solid
Žednik 1 : 2 Čantavir

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 3 do 14 stepeni Celzijusa. Osobama sa srčanim obolјenjima i astmatičarima

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.