blank

Rezultati utakmica odigranih tokom vikenda

blankSrpska liga „Vojvodina” — 29. kolo
FK Tisa 0 (0) : (0) 1 FK Bačka 1901

Prvi deo igre protekao je statično, bez velikih šansi, pa se na odmor otišlo bez golova. Nakon pauze, Bačka je preuzela inicijativu, pojačala tempo i počela ozbiljnije da preti protivničkom golu. U šezdesetom minutu igre Marko Anđić dovodi Bačku 1901 u vođstvo, kada sa osam metara šalje loptu u donji desni ugao protivničkog gola. Pokušali su domaćini u nekoliko navrata da nuliraju rezultat, ali je golman Vojin Stajković sačuvao mrežu crveno-belih.

Ovom pobedom Bačka 1901 napredovala je na tabeli, na kojoj trenutno zauzima petnaesto mesto sa osvojenih dvadeset devet bodova. U narednom kolu, ekipu Bačke čeka težak zadatak na domaćem terenu, kada će odmeriti snage sa liderom na tabeli FK Mladost iz Novog Sada.

Vojvođanska liga „Sever” — 25. kolo
FK Tavankut 3 (1) : (0) 1 FK ČSK Pivara

Domaćini su poveli golom Mladena Vizina iz penala, nakon faula koji je dosuđen nad Dariom Vojnićem. Četiri minute nakon početka drugog poluvremena Nebojša Skenderović postiže pogodak za 2:0, ali ubrzo gosti smanjuju rezultat na 2:1. Tri minuta nakon kraja utakmice, rezervista Martin Peić Tukuljac postavlja konačni rezultat. U sredu 21. aprila, FK Tavankut gostuje u Novom Kneževcu protiv FK Obilić.

Područna fudbalska liga Subotica — 22. kolo
FK Proleter (Nj) 2 (0) : (0) 1 FK Preporod
FK Đurđin 3 (2) : 0 (0) FK Radnički 1905

Petnaest minuta nakon početka utakmice FK Đurđin je poveo golom Veljka Vidakovića, a deset minuta kasnije Nenad Vuković udvostručava prednost. Bajmočani su pokušali da napadnu, ali nisu uspeli da smanje prednost domaćina. U osamdeset šestom minutu igre Dražen Matković iz penala postiže gol za konačni rezultat od 3:0.

U dvadeset trećem kolu Područne fudbalske lige Radnički 1905 Bajmok dočekuje ekipu iz Malog Iđoša, koja trenutno zauzima poslednje mesto na tabeli. Preporod će biti domaćin ekipi iz Kucure, dok Đurđin gostuje u Feketiću.

Gradska liga Subotica — 17. kolo

Čantavir 2 : 1 OFK Mala Bosna 2015
Solid 0 : 0 Udarnik Višnjevac
Vinogradar 2 : 0 Hajduk 1950
Lokomotiva 7 : 3 Palić
Elektrovojvodina 2 : 1 Bikovo

Futsal liga Vojvodine
KMF Spartak 1 (0) : (6) 7 KMF Novi Sad

U prvoj finalnoj utakmici plej-ofa domaćini su doživeli ubedljiv poraz. Gol za Spartak postigao je kapiten Goran Popović.
blank

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Žreb za polufinale Kup-a

U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije, na Terazijama, održan je žreb parova polufinala Kupa Srbije za fudbalerke. Parove je izvlačila, uz asistenciju Momčila Marića, komesara za

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.