blank

Spartak doneo kući tri boda

blank

U 24. kolu Super lige, Spartak je pobedio Radnički u Nišu rezultatom 0:1. Iako je utakmicu otežao loš teren i jak vetar, momci Spartaka uspeli su da tri boda donesu u Suboticu.

Prvu veliku priliku imao je Lazar Tufegdžić koji se našao sam ispred Milorada Kojića koji je sačuvao mrežu domaćina. Nakon toga, usledile su opasne situacije po Spartak, ali je golman Filip Dujmović opet bio na visini zadatka. Ipak, Radnički je oštećen na kraju prvog dela igre kada sudija Dragan Čolović nije dosudio penal domaćinima, nakon što je jedan igrač Spartak loptu zakačio rukom. Na odmor se otišlo bez golova.

Na početku drugog dela Radnički je imao koju šansu više, dok je Spartak propustio priliku u 63. minutu igre kada je Noborua Šimura loptu poslao ka praznoj mreži, međutim Nikola Stanković je sprečio da gosti dođu do vođstva.

U veoma zanimljivoj akciji za Spartak, nakon šuta iz kornera, loše je intervenisao golman Milorad Kojić koji je ispustio loptu, da bi iz centrašuta Noborua Šimura bio precizan i glavom poslao loptu u mrežu u 83. minutu igre.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

SUBAK savladao Kikinđane

Subotička basket akademija SUBAK savladala je kao domaćin u okviru 6. kola plej-ofa Druge muške regionalne lige ekipu Velike Kikinde rezultatom 78:58 (12:9, 14:16, 29:20,

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.