blank

Sportska Subotica na Sajmu sporta (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Sve nedaće, problemi i nedostatak novca padaju u drugi plan, kada se Sportsko društvo “Spartak” okupi i pokaže svoju veličanstvenost. U svojoj raznolikosti i lepoti, sve ono sportsko što grad Subotica ima pokazalo se u samom centru, na Sajmu sporta.

Uz podršku vladajućih, sportskih struktura, većina aktivnih klubova u našem gradu predstavila se u punom sjaju, dopustivši da sportisti govore u ime svojih klubova. Svi sportski savezi, na nivou grada, pokrajine i republike, kao i ministar sporta Zoran Gajić, upotpunili su centralno dešavanje u Subotici, pruživši punu podršku svima koji svoje srce ostavljaju na sportskom terenu.

blank
Foto: Subotičke.rs

Subotica kao grad sporta zaslužila je svoj novi prostor u vidu hale, reči su gradonačelnika Stevana Bakića, a Davor Štefanek, predsednik Sportskog saveza Srbije, olimpijski zlatni rvač, svetski i evropski šampion i vicešampion najbolje zna kako se bori za svoj grad i državu.

Ministra sporta i omladine, Zorana Gajića, čije ime je zapisano u analima evropske i svetske odbojke, ne treba posebno predstavljati. Njegovi sportski uspesi govore o njemu, a on možda najbolje zna kako se i “iza kulisa” bori za što bolju podršku koju sportisti treba da imaju.

blank
Foto: Subotičke.rs

Jedan klub čine njegovi članovi, koji svoj život ulažu u svakodnevne treninge kako bi se popeli na najviše postolje, a mi ostali, često njihovih odricanja, nismo ni svesni. Svojim najboljim rezultatima i planovima, na subotičkom Sajmu sporta, predstavio se skoro svaki klub koji aktiovno deluje u našem gradu.

Koji su to rezultati, ambicije i šta to čini šampiona, čućete u naredno video prilogu. Ono što je svojstveno svima, poimence, sportskim radnicima u svakom klubu koji smo predstavili, je neizmerna ljubav i ponos, koji izbija iz svake njihove rečenice. Ta lakoća kojom se sportisti suočavaju sa protivnikom na svom borilačkom terenu, odraz je velikih odricanja, treninga, vremena ali i suza, neuspeha i upornosti. Zato to i izgleda toliko lako.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »
blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 3 do 14 stepeni Celzijusa. Osobama sa srčanim obolјenjima i astmatičarima

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.