blank

“Srebrnoj” Adriani Vilagoš upriličen svečani doček u Bačkoj Topoli (VIDEO)

YouTube video

Nova generacija atletičarki, Angelina Topić i Adriana Vilagoš, po svemu sudeći, Srbiji će doneti nova radovanja. Sa Evropskog prvenstva iz Rima obe su se okitile srebrnim medaljama, a nije floskula da je to veliki uspeh za srpsku atletiku.

Vilagoš je hicem od 64,42 metara oborila i nacionalni rekord iz 2014. koji je držala Tatjana Jelača. Ovim hicem Adriana je overila vizu za Pariz, pa ćemo imati još jednog člana olimpijske posade za koga ćemo navijati svim srcem.

blank
Foto: Subotičke.rs

Na Akademji TSC u Bačkoj Topoli, Adriani Vilagoš i njenoj majci koja je trenira, Đerši Vilagoš, upriličen je svečani doček. Umorna, ali nasmejana, Adriana drži srebrnu medalju, nesvesna uspeha koji je postigla. Nesvesna, jer nije prvi veliki uspeh, srećna jer je na putu za Pariz. Kroz smeh kaže kako baš nije pod pritiskom.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Mogući pljuskovi

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 21 do 30 stepeni Celzijusa. Relativno nepovolјna biometeorološka situacija može uzrokovati

Detaljnije »
blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 22 do 34 stepeni Celzijusa. Pogoršanje biometeorološke situacije izazvaće pojačanje tegoba

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.