blank

SSP podsetio Bakića na pune autobuse u jeku epidemije

blank

Subotički odbor Stranke slobode i pravde saopštio je da je sa žaljenjem primio vest da je gradonačelnik Stevan Bakić oboleo od kovida 19 i da mu želi brz oporavak, podsetivši da su Subotičani, zaposleni u javnim i privatnim preduzećima, bili, kako je navedeno, natrpani u 20 autobusa da bi prisustvovali skupu SNS-a u beogradskoj areni 27. novembra prošle godine.

“Većina njih je nakon tog skupa imala priliku da iskusi sve blagodeti zdravstvenog sistema, čekajući svoj red za pregled i test po kiši i hladnoći. Bez posledica nisu prošli ni oni drugi pacijenti kojima se u preopterećenom sistemu odlažu operacije i tretmani od kojih im zavisi život”, navedeno je u saopštenju subotičkog SSP-a.

“Apelujemo na gradonačelnika da se, umesto primoravanjem zaposlenih u javnim preduzećima da idu na naprednjačke skupove i prisilno prikupljaju kapilarne glasove, bavi obezbeđivanjem kvalitetnog i za sve građane Subotice jednakog zdravstvenog tretmana”, navedeno je u saopštenju.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 3 do 14 stepeni Celzijusa. Osobama sa srčanim obolјenjima i astmatičarima

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.