blank

Studfest od 12. do 14. maja u drugoj kasarni u Subotici (VIDEO)

YouTube video

Od prošle godine, Subotica je bogatija za još jedan festival. Naime, u pitanju je muzički festival u organizaciji Studfesta, ove godine, drugi po redu. Na prostoru druge vojne kasarne, između Subotice i Palića, svi ljubitelji novijih muzičkih žanrova imaće priliku da đuskaju i slušaju kvalitetne svetske izvođače.

blank
Foto: Studfest 2023

Kroz svoj trodnevni program, StudFest će učesnicima ponuditi bogat muzički program, u kom će se preplitati različiti žanrovi. Ljubitelji domaće muzike moći će da uživaju u hitovima poznatih umetnika poput Breskvice i Indire (ex Colonia), ali i da prisustvuju žurci na kojoj će dominirati veliki jugoslovenski bendovi u izvođenju grupe Jugoslovenka.

Za one koji obožavaju tvrđi zvuk i rock vibe, grupa Osmi dan biće tu da svojim jedinstvenim repertoarom podignu atmosferu. Ovogodišnju techno binu popuniće planetarno poznata muzička imena: Miguel Bastida, Rikhter i ØTTA. A tu su i mnogi drugi izvođači iz zemlje i regiona, koji će uzdrmati scenu i ponuditi svim učesnicima vrhunsku energiju.

Dnevne žurke i ove godine održaće se na PALIĆU i biće otvorene za sve posetioce.

blank

Ali to nije sve, pored sjajnoj muzičkog programa održaće se i edukativne tribine, koje su već drugu godinu zaredom podrška misiji i viziji StudFest-a, postavljenoj na početku razvoja ideje o festivalu.

Na osnovu misije, vizije i vrednosti za koje se zalaže, StudFest se u 2023 godini opredelio za više projekata, a jedan od njih je START ME UP. Projekat je usmeren na sve mlade muzičare koji su “u borbi” da se, svojim radom, trudom i učenjem “proguraju” na tržište.

StudFest je odlučio da podrži mlade na tom putu, organizuje takmičenje i pruži im priliku da nastupaju na jednoj od glavnih bina festivala. Osoba čiji miks bude odobren od strane stručnog žirija dobiće priliku da nastupi sa intro setom kao izvođač na festivalu.

Cene ulaznica za festival i ove godine biće podeljene u nekoliko katergorija u zavisnosti da li kupujete jednodnevnu ili kartu za ceo festival. Očekuje vas i sjajna AKCIJA 4+1 koja podrazumeva da na kupljene četiri karte, petu dobijate GRATIS.

Ulaznice možete kupiti na zvaničnom sajtu festivala, zatim na svim prodajnim mestima Gigstix servisa, ali i u restoranu Drina, u sklopu Hale sportova u Subotici. U saradnji sa Modena Travel, za sve posetioce festivala obezbeđen je i smeštaj na Paliću, koji može da se rezerviše zajedno uz kupovinu karata.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

One response to “Studfest od 12. do 14. maja u drugoj kasarni u Subotici (VIDEO)”

  1. Noć muzeja, dakle jedna kulturna, mirna manifestacija, se zbog odlaže iz poštovanja prema prošlonedeljnim žrtvama, ali ne i festival muzike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.