blank

Subotičanka na ovogodišnjem takmičenju za Miss Srbije (VIDEO)

YouTube video

Da li je lepša Brazilka ili Kolumbijka? Možda Venecuelanka? Jedan od najvažnijih izbora na svetu bio je upravo taj – koja je devojka zaslužila da ponese titulu najlepše.

Nekada su se ovakva takmičenja nestrpljivo čekala: koja će poneti titulu šarma, harizmatičnosti, nečega šta će sve ostale lepotice da ostavi iza leđa… bila su to najglamuroznija takmičenja, devojke dugih nogu, blistavog osmeha i sve lepotice.

Danas se među lepoticama koje viđamo na ulicama, ni ne setimo ovog takmičenja, osim kad nas mediji podsete na taj modno – spektakularni događaj.

Među 18 mladih i lepih devojaka našla se i jedna Subotičanka. Punoletstvo će proslaviti u novembru, lepa i kao devojčica, izrasla je u gracioznu, glamuroznu devojku – bistrih, zelenih očiju. Nije postala Miss Srbije, nije ponela tu laskavu titulu, ali je imala dovoljno samopouzdanja da pomisli da bi mogla da se nađe među lepoticama. Od 400 prijavljenih, Lenka Bojanić je dobro procenila sebe. Iz devojčurka, možda nesvesnog svoje lepote, izrasla je u samosvesnu, odmerenu, sa stavom devojku, koja je tek sad sebi podigla samopouzdanje.

blank
Foto: Privatna arhiva

Završila muzičku školu, sportistkinja – trenira odbojku, maturant gimnazije, a nada se od sledeće godine i brucoš beogradskog, pravnog fakulteta Lenka je postigla cilj koji je zacrtala. Naučila je dosta o sebi, stekla iskustvo, podigla samopouzdanje, shvatila šta je najvažnije za njenu budućnost. Uživala sam razgovarajući sa lepom, pametnom devojkom za koju sam svim srcem navijala na takmičenju za najlepšu Srpkinju. Iako nije ponela lentu Miss Srbije – za mene, kao lokalpatriotu, Lenka je najlepša Subotičanka koja je pomerila svoje granice, a za to je potrebna hrabrost. Pitala sam Lenku, kakvo iskustvo nosi sa ovogodišnjeg takmičenja za najlepšu Srpkinju.

Uz lepotice koje možete da vidite na ovim videima, čestitam Lenki Bojanić na hrabrosti, ali i odličnoj proceni da može da se takmiči sa ostalim lepoticama. Prepoznaćete je na odbojkaškom terenu, širokog osmeha i tim lepim, pronicljivim očima. Ne sumnjam da je pred njom blistava budućnost.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Mogući pljuskovi

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 21 do 30 stepeni Celzijusa. Relativno nepovolјna biometeorološka situacija može uzrokovati

Detaljnije »
blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 22 do 34 stepeni Celzijusa. Pogoršanje biometeorološke situacije izazvaće pojačanje tegoba

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.