blank

Subotičke pijace sarađuju sa pijacama u Novom Sadu i Somboru

blank

U prostorijama Javnog komunalnog preduzeća „Tržnica“ Novi Sad potpisan je sporazum o saradnji novosadskog, somborskog i dva subotička preduzeća koja upravljaju pijacama u ovim gradovima.

Sporazum su potpisali Uroš Lončar, vršilac dužnosti direktora JКP „Tržnica“ Novi Sad, Dejan Ljubisavljević, direktor JКP „Subotičke pijace“ Subotica, Branislav Joka, direktor AD „Tržnica“ Subotica i Goran Nonković, direktor JКP „Prostor“ Sombor.

Kako je navedeno u saopštenju, Sporazumom o poslovno-tehničkoj saradnji potpisnici su se obavezali na međusobnu poslovnu saradnju u cilju postizanja što boljih rezultata u obavljanju osnovnih delatnosti preduzeća i poslovanju na domaćem tržištu.

„Plan nam je najpre razvijanje različitih oblika saradnje, za početak u smislu razmene informacija, znanja i iskustava u pogledu poslovanja, ali kasnije i kroz saradnju na popularizaciji pijačne delatnosti, organizovanju zajedničkih manifestacija, edukaciji stanovništva o pijačnoj delatnosti, zdravstvenoj bezbednosti hrane i slično, i konačno kroz razvoj softverskih projekata u vezi sa organizacijom, naplatom i kontrolom pijačne delatnost, kao i primena novih procesa rada”, naveo je Lončar u saopštenju.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.