blank

Subotički SNS bez odgovora na pitanje naše redakcije u vezi sa provokatorima

blank

Srpska napredna stranka (SNS) nije odgovorila na pitanje naše redakcije u vezi sa vozačem “Mercedesa” kikindskih tablica koji je u subotu, tokom protesta kod hotela “Patrija”, pokušao da prođe kroz bokiranu raskrsnicu i izazove incident.

Nakon završetka protesta, pomenuti automobil snimljen je ispred sedišta subotičkog odbora SNS-a, a učesnici protesta prepoznali su Gorana Kovača, člana SNS-a, kao vozača pomenutog automobila.

blank

Uprkos slikama objavljenim u medijima, Kovač je za naš sajt rekao da se on nije nalazio za volanom pomenutog vozila.

Pored Kovača, učesnici protesta snimili su i druge članove SNS-a koji su se automobilima približili okupljenim građanima, među kojima je bio i Sava Stambolić iz kabineta gradonačelnika Stevana Bakića.

blank

Naša redakcija imej sa pitanjima subotičkom odboru SNS-a prosledila je šestog decembra. Tri dana ranije, subotičke naprednjake pitali smo za stav ili mišljenje o protestima koji su zahvatili Suboticu, ali nam ni na taj imejl nije odgovoreno.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Moguća kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 5 do 13 stepeni Celzijusa. Osobe sa srčanim i respiratornim obolјenjima

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.