blank

Sutra počinju maturski ispiti

Iako je u kalendaru bilo najavljeno da će se završni ispiti u osnovnim školama održati 17. 18. i 19. juna, osmaci će imati još jedan dan za pripremu pred završne ispite.

blank
Foto: Subotičke.rs

Zaključak Vlade Srbije je da 17. jun pada na drugi dan Kurban Bajrama, koji je neradni za pripadnike Islamske zajednice u Srbiji. Samim tim, polaganje matura pomera se za dan kasnije.

18. juna učenici osmih razreda polagaće test iz srpskog jezika, odnosmo maternjeg, slede matematika i izabrani predmet u naredna dva dana.

22. juna biće objavljeni i preliminarni rezultati, 25. juna konačni sa rasporedima upisa dece. Konačni rezultati po srednjim školama biće objavljeni 2. jula.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Mogući pljuskovi

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 21 do 30 stepeni Celzijusa. Relativno nepovolјna biometeorološka situacija može uzrokovati

Detaljnije »
blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 22 do 34 stepeni Celzijusa. Pogoršanje biometeorološke situacije izazvaće pojačanje tegoba

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.