blank

Suvlasniku portala Subotica.com dodatnih 600.000 dinara gradskog novca

blank

Goranu Todorovu u aprilu iz gradske kase već dodeljeno 1.200.000 dinara za projekat “Oni dolaze”. Ovoga puta, objektivno, profesionalno i pravovremeno će nas obaveštavati o opasnostima mutiranja virusa kovid 19

Gradonačelnik Stevana Bakić 27. avgusta ove godine pojedinačnim davanjem dodelio je Goranu Todorovu, odnosno njegovoj firmi PR VEB portal “Sucom media”, dodatnih 600.000 dinara za sufinansiranej projekta “Boljom informisanošću do odgovornijeg ponašanja”.

Todorov je suvlasnik portala Subotica.com, a njegova firma “Sucom media” u aprilu je na gradskom konkursu za sufinansiranja projekata proizvodnje medijskih sadržaja već dobila 1.200.000 dinara za projekat “Oni dolaze” koji, kako je navedeno u odluci komisije, doprinosi razvoju medijskog pluralizma, ljudskih prava i istinitom, nepristrasnom, pravovremenom i potpunom informisanju Subotičana.

U obrazloženju svoje odluke, Bakić je naveo svrhu projekta Gorana Tororova: objektivan, profesionalan i pravovremen način izveštavanja, te praćenje, kako je doslovno navedeno, aktuelnih dešavanja u vezi sa iznenadnim i ponovnim nastankom opasnosti od mutiranja virusa kovid 19.

“U planu je da se uradi izveštavanje javnosti o pandemiji u Subotici”, doslovno je navedeno u Bakićevom rešenju.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 6 do 14 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike će biti i dalјe

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.