blank

Tabloid “Alo” objavio neistinitu informaciju da je ćerka Igora Jurića tokom protesta raspravljala sa sveštenikom

blank

U isto vreme, oglasio se gradonačelnik Stevan Bakić tvrdeći da je sveštenik Stokin napadnut tokom protesta i da su mediji koji izveštavaju o protestima – promoteri protesta

Branko M. Žujović

Tabloid “Alo” u nedelju je preneo neistinitu informaciju da je Saška Jurić, ćerka Igora Jurića, osoba koja je u subotu, tokom protesta na raskrsnici kod hotela “Patrija”, raspravljala sa sveštenikom Draganom Stokinom, za kog pomenuti tabloid tvrdi da je tom prilikom napadnut.

Mlada žena koja je razgovarala i smirivala Stokina je D. A. (puno ime i prezime poznato je našoj redakciji koja je sa D. A. razgovarala neposredno nakon protesta i dan kasnije, u nedelju).

D. A. se dobro se vidi na snimku naše redakcije načinjenom na subotnjem protestu.

Saška Jurić za naš sajt kaže da u subotu, zbog sahrane drugaricinog oca, koja je bila zakazana za 15 časova, nije prisustvovala protestu kod “Patrije”.

blank

Uprkos ovim očiglednim i lako proverljivim činjenicama, “Alo” je, ne navodeći izvore, ipak objavio da je ženska osoba sa snimka ćerka Igora Jurića, a ne D. A.

“Da stvar bude još gora, ovaj sveštenik je sahranio mlađu ćerku Jurića, devojku koja je ubijena”, naveo je “Alo” u svom izveštaju, iako ni to, kako saznajemo od porodice Jurić, nije istinita informacija.

Igor Jurić i njegova ćerka Saška Jurić nisu želeli da komentarišu neistinite navode iz pomnutog tabloida.

SNIMAK INCIDENTA U KOM JE UČESTVOVAO SVEŠTENIK DRAGAN STOKIN DOSTUPAN JE OVDE.

U isto vreme kada je “Alo” objavio pomenutu neistinitu informaciju, oglasio se gradonačelnik Stevan Bakić koji je, posredstvom zvaničnog gradskog sajta, saopštio da je sveštenik Stokin napadnut u subotu i da su mediji koji izveštavaju o protestima – promoteri nezakonitih protesta.

blank

Snimak iz tabloida “Alo” priložen uz vest o navodnom napadu na sveštenika Stokina nije načinjen u Subotici.

U tabloidu “Alo” potom se oglasio i narodni poslanik Srpske napredne stranke iz Subotice, Milimir Vujadinović, koji je, pod naslovom “Ozbiljan linč huligana doživeo i sveštenik SPC”, naveo da su Stokin i Srpska pravoslavna crkva provučeni kroz medijsko blato đilasovskih medija.

Snimci koji su priloženi uz Vujadinovićevu izjavu u tabloidu “Alo”, o navodnom napadu na sveštenika Stokina, međutim, nisu načinjeni u Subotici.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.