blank

Tokom dana pretežno sunčano, temperatura do devet stepeni

blank

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, danas će u Subotici najviša dnevna temperatura iznositi 9 stepeni, dok će najniža ići do -2. Tokom dana će biti pretežno sunčano. U sredu će biti delimično oblačno, uz najvišu dnevnu temperaturu do 9 stepeni.

Kod većine hroničnih bolesnika i meteoropata biometeorološka situacija usloviće blago smanjenje tegoba, ali se izvesna opreznost savetuje osobama sa srčanim tegobama i astmatičarima. Mogući su neraspoloženje i glavobolјa. Neophodno je adekvatno odevanje u skladu sa očekivanim termičkim uslovima.

U sredu će očekivana biometeorološka situacija izazivati uobičajene tegobe kod većine hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje osobama sa povišenim krvnim pritiskom i respiratornim tegobama. Od meteoropatskih reakcija mogući su reumatski bolovi i neraspoloženje. Preporučuje se povećana koncentracija svim učesnicima u saobraćaju.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Moguća kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 6 do 20 stepeni Celzijusa. Relativno nepovolјne biometeorološke prilike za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.