blank

Treća uzastopna pobeda Spartaka

blank

Petnaesto kolo Superlige Srbije završeno je pobedom Spartaka nad Kolubarom, rezultatom 1:2.

Lazarevčani su od starta preuzeli inicijativu, što je rezultiralo pogotkom već u jedanaestom minutu. Akciju je započeo Andreja Stojanović koji loptu dodaje Milošu Koluboviću čiji je centaršut iskoristio Uroš Đuranović.

Deset minuta pre kraja prvog poluvremena Srđan Hristić je oduzeo loptu Vasiliju Bakiću, uposlio Lazara Tufegdžića koji je pronašao Nikolu Srećkovića čiji je udarac završio u mreži.

Domaćini su tražili prekršaj Srđana Hristića, ali je iz VAR sobe potvrđen gol, tako da se na pauzu otišlo nerešenim rezultatom, 1:1.

Na početku drugog dela igre Kolubara je preuzela inicijativu. Novu priliku domaćini su imali već šest minuta nakon početka drugog poluvremena kada je Nikola Đurić propustio šansu. Samo osam minuta kasnije Bogdan Mladenović je šutirao sa više od dvadeset metara, ali nije bio precizan.

Spartak je prvu šansu dobio tek u sedamdeset četvrtom minutu igre kada je Luka Bijelović pokušao da dovede Spartak u vođstvo, ali je Dejan Stanivuković sprečio radost Subotičana.

Samo dva minuta pre kraja utakmice, Spartak postiže gol za radost plavo — belih. Akciju su poveli Nemanja Nikolić i Lazar Tufegdžić koji je loptu dodao Luki Bijeloviću. Bijelović je zatresao mrežu gostiju, sudija je signalizirao nedozvoljenu poziciju, ali je VAR promenio odluku što je donelo tri boda ekipi Vladimira Gaćinovića.

Spartak se trenutno nalazi na osmom mestu tabele Linglong Superlige Srbije sa osvojenih dvadeset jednim bodom

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.