blank

U akciji „Gnev“ zaplenjena droga, oružje i lekovi

blank

Subotička policija je u okviru akcije „Gnev“ uhapsila G. P. (1984) iz Subotice, osumnjičenog za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, te S. T. (1988) iz okoline Bačke Topole, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pretresom stana Subotičanina G. P. nađeno je oko 640 grama marihuane, stabljike kanabisa, pet sličica LSD, dve digitalne vagice i veća količina novca za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika, dok je u stanu S. T. policija je pronašla automatsku pušku, karabin i veću količinu municije.

blank

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni tužiocima.

U okviru iste akcije u stanu četrdesetdevetogodišnje Subotičanke policija je pronašla oko 13 grama kokaina i lekove sa liste psihoaktivnih supstanci.

blank

Zbog postojanja osnova sumnje da je učinila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv osumnjičene će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.