blank

U incidentima na raskrsnici kod “Patrije” učestvovao sveštenik Dragan Stokin (VIDEO)

YouTube video

Demonstranti Stokina optužili da na slavama priča o politici Aleksandra Vučića, na šta im je on odgovorio da lažu i da su plaćeni “da ovo rade”

Tokom današnje blokade raskrsnice kod hotela “Patrija” zabeležena su tri incidenta. U prvom je žena, koja je došla iz pravca Palića, pokušala da prođe automobilom kroz blokadu, tvrdeći da hitno mora u bolnicu.

blank

U drugom je vozač austrijskih tablica najpre pokušao da prođe kroz raskrsnicu iz pravca Sokolskog doma, skrećući desno. Kada u tome nije uspeo, zbog okupljenih demonstranata koji su mu preprečili put, popeo se na trotoar i prošao.

Neko od okupljenih je tom prilikom pogodio njegov automobil kamenom ili nekim sličnim predmetom, nakon čega je vozač zaustavio automobil, vratio se u rikverc, ali je potom nastavio dalje da vozi, ne izlazeći iz vozila.

U trećem incidentu, kroz raskrsnicu je, za vreme blokade, automobilom pokušao da prođe sveštenik Dragan Stokin koji je okupljenima rekao da je slučajno tuda naišao i da se kune u svoju decu da je to tako, rekavši doslovno: “Neka svi pocrkaju ako lažem”.

blank

Sveštenik Stokin je blizak Srpskoj naprednoj stranci i tast je Save Stambolića, odnedavno člana Glavnog odbora Srpske napredne stranke, zaposlenog u kabinetu gradonačelnika Stevana Bakića. Stambolić se pre nedelju dana automobilom takođe zadesio na raskrsnici kod “Patrije” za vreme protesta.

Demonstranti su sveštenika Stokina optužili da na slavama priča o politici Aleksandra Vučića, na šta im je on poručio da su plaćeni da blokiraju raskrsnice.

Tokom incidenta, sveštenik Stokin je tražio da se sve snimi.

– Ovo je bezobrazluk rulje koja nema pojma šta radi – poručio je demonstrantima sveštenik Stokin.

Ovo nije prvi put da sveštenik Stokin bude optužen za bavljenje politikom dok obavlja svoju svešteničku dužnost.

Bivši predsednik Udruženja građana “Slobodan grad”, Vladimir Polovina, optužio je svojevremeno Stokina da mu je u crkvi, za vreme obreda osvećenja koljiva i slavskog kolača, dobacivao da je prevarant, što je tom prilikom čulo više osoba, o čemu su potom obaveštene crkvene vlasti u Novom Sadu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »
blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 3 do 14 stepeni Celzijusa. Osobama sa srčanim obolјenjima i astmatičarima

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.