blank

U izgradnju ambulante u naselju Prozivka uloženo 63,65 miliona dinara

blank

Vrednost radova na ambulanti u naselju Prozivka, započetih jula prošle godine, iznosi 63,65 miliona dinara sa PDV-om. Ovo je saopšteno u utorak, tokom posete gradonačelnika Stevana Bakića i Ivanke Beoković, direktorice subotičkohg Doma zdravlja, ovoj novosagrađenoj ambulanti koja će početi da radi za nekoliko meseci i opsluživaće oko 9.000 ljudi.

Bakić je tom prilikom podsetio da je u Maloj Bosni krajem aprila ove godine ponovo stavljena u funkciju ambulantu u čiju je adaptaciju i renoviranje iz gradskog budžeta izdvojeno 5,2 miliona dinara.

„Ambulanta je pred samim početkom rada, čekaju se još samo neke dozvole i saglasnosti, što je i redovan postupak koji zahteva puštanje u rad svake ustanove zdravstvene zaštite. Verujem da će obavljanje zdravstvene delatnosti u ovom objektu predstavljati veliko zadovoljstvo kako za pacijente, tako i za lekare i drugo zaposleno osoblje, mada iskreno želim da naši sugrađani budu zdravi i da što manje koriste ovu ambulantu u kojoj će, u punom kapacitetu, moći da radi osam lekara sa pratećim medicinskim osobljem“, rekla je Ivanka Beoković.

Subotica.rs

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.