blank

U nedelju Radnički dočekuje Bačku u velikom lokalnom derbiju Vojvođanske lige

Fudbaleri Radničkog iz Bajmoka će u nedelju od 14 časova i 30 minuta na svom terenu ugostiti ekipu Bačke 1901 u okviru 17. kola Vojvođanske fudbalske lige grupa Vojvodina.

blank
Foto: Fk Radnički Bajmok

U najavi za ovaj derbi meč, sekretar Radničkog iz Bajmoka, Mladen Marinković, za naš portal je rekao:

„Nakon osvojenog boda protiv ekipe iz Bačkog Petrovca našoj ekipi sledi još jedna važna utakmica sa dobro poznatim protivnikom Bačke 1901 iz Subotice. Svaki put kada se naše ekipe sastanu očekuje se odličan meč. U prvom delu igrali smo nerešeno 1:1 u gostima, sada ih dočekujemo i nadamo se pobedi.

Ekipa vredno trenira i sprema se za pravi lokalni derbi. Nažalost, dva važna šrafa Stojanović Veljko i Tosenberger Dario neće nam biti na raspolaganju, jer im sledi suspenzija zbog žutih kartona, ali pošto je ekipa vredno radila vredno, Nenad Florin će imati dostojne zamene za njihove pozicije. Nadamo se pobedi i ovom prilikom pozivam sve navijače da dođu u što većem broju i pruže nam podršku”, rekao je Marinković.

blank

Takođe, u najavi za ovaj meč, izjavu za Subotičke dao je i Davor Rajkovača, igrač sredine terena fudbalskog kluba Bačka 1901 i udarna igla Subotičana:

„U ovaj derbi susret ulazimo sa velikim ambicijama, da osvojimo sva tri boda. Svi igrači su u stroju i igraćemo napadački. Vredno smo radili u pripremnom periodu i podigli smo formu naspram jesenjeg dela. Radnički ima dobru ekipu, ali imamo recept za pobedu. Očekujem veliki broj gledalaca i lepu fudbalsku predstavu u Bajmoku”, zaključio je Rajkovača.

blank
Foto: Bačka 1901

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.