blank

U “Patriji” održan ekološki skup “Zelena transformacija”

blank

Evropska zelena stranka, koalicija „Moramo“ i Mađarski pokret u hotelu „Patrija“ sinoć su održale ekološku konferenciju „Zelena transformacija“.

O ovoj temi govorili su predstavnici evropskih „zelenih“, Aleksandar Jovanović – Ćuta, vođa Ekološkog ustanka, Predrag Momčilović, međunarodni sekretar organizacije „Ne davimo Beograd“, Nebojša Zelenović, lider pokreta Zajedno za Srbiju i Arpad Černik, predstavnik Mađarskog pokreta.

SNIMAK CELOG SKUPA DOSTUPAN JE OVDE.

U izjavi za naš portal, Aleksandar Jovanović – Ćuta rekao je da u budućnosti građani neće disati kineski vazduh i ukazao da je američak “Koka-kola” već zakupila neke od naših najvažnijih izvorišta pitke vode, podsetivši na činjenicu da su se na Kosovu i Metohiji, tamo gde je vlast nameravala da gradi mini hidrocentrale, zajedno protiv toga pobunili i Srbi i Albanci koji tamo žive.

Nebojša Zelenović je uoči skupa istakao da u Subotici ova koalicija očekuje dobar izborni rezultat zato što ovde ima kvalitetne ljude i dobru bazu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 2 do 15 stepeni Celzijusa. U toku pre podneva očekivane su

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.