blank

U Subotici uhapšen mađarski državljanin sa Interpolove poternice

blank

Subotička policija je u saradnji sa Upravom kriminalističke policije i Žandarmerijom uhapsila mađarskog državljanina P. K. (1985), za kojim je bila raspisana Interpolova poternica.

Kako je navedeno u saopštenju policije, P. K. je pronađen u kući A. L. (1987) iz Subotice u kojoj se skrivao. Tokom pretresa kuće nađena su dva pištolja, municija, pancir, veća količina novca, jedna mađarska lična karta za koju se sumnja da je falsifikovana, kao i manja količina marihuane.

Mađarskom državljaninu određeno je zadržavanje do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, falsifikovanje isprave i neovlašćeno držanje opojnih droga.

A. L. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici,

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.