blank

U toku celodnevna akcija merenja brzine kretanja vozila, do nedelje pojačana kontrola

blank

Na području Policijske uprave u Subotici u ponedeljak je započeta međunarodna akcija pojačane kontrole saobraćaja „Roadpol”, koja je usmerena na kontrolu brzine kretanja vozila. Kako su naveli iz subotičke policije, brzina kretanja vozila meri se na više lokacija, kako u naseljima, tako i na otvorenom putu.

Oni su napomenuli da se u toku današnjeg dana realizuje i tradicionalna godišnja akcija „Spid maraton”, kada se brzina kretanja vozila meri celodnevno, 24 časa, i to širom Evrope.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin svojevremeno je, pred početak akcije, pozvao sve vozače da budu odgovorni i da poštuju ograničenje brzine kretanja. On je istakao da više od 300.000 vozača godišnje biva kažnjeno zato što je prekoračilo brzinu, a više od polovine stradalih u saobraćajnim nezgodama pogine upravo zbog nepoštovanja ograničenja kretanja na putevima.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.