blank

Uhapšen Čedomir Petrović zbog sumnje da je zlostavljao i ubijao pse

blank

Subotička policija saopštila je da je uhapsila Čedomira Petrovića (49) iz Subotice, zbog sumnje da je ubijao i zlostavljao životinje, odnosno pse.

“Pretresom kuće i drugih prostorija, na više lokacija koje je osumnjičeni koristio u Subotici, policija je pronašla tragove koji ukazuju da je izvršio ovo krivično delo.

O svemu su obaveštene veterinarska i komunalna inspekcija, koje su izašle na lice mesta i preduzeće mere iz svoje nadležnosti.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Subotici”, navedeno je u saopštenju Policijske uprave u Subotici.

Policija je prethodnog dana u odgovoru na pitanje naše redakcije saopštila da na salašu, sa kog su članovi “Levijatana” i ostalih udruženja za zaštitu životinja odveli dvadesetak pasa, nije pronašla uginule pse. Iste večeri, aktivisti “Levijatana” ušli su u kuću koju je u Gostivarskoj 26 držao u zakupu Čedomir Petrović, gde su pronađene lešine tri uginula psa.

Evo šta su nam o ovom slučaju rekle komšije Čedomira Petrovića, a šta Beti Horvat iz “Subotičkih njuškica”, a šta Pavle Bihali iz “Levijatana”.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.