blank

Uhapšeni zbog proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su I. L. (1998), S. Đ. (2003) i A. A. (2003) iz Subotice zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

blank
Foto: MUP

U kući I. L. pronađeno je više paketa sa oko šest kilograma marihuane, digitalna vagica i pištolj sa municijom, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za nedozvoljeno držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je prilikom pretresa stana koji su koristili S. Đ. i A. A. pronašla 20 paketića sa oko 700 grama marihuane, paketić sa oko 17 grama kokaina, manju količinu amfetamina, nekoliko tableta ekstazija i lekova sa liste psihoaktivnih supstanci, kao i dve digitalne vagice.

Takođe, nađen je i gasni pištolj koji, kako se sumnja, pripada S. Đ, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za nedozvoljeno držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

MUP

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.