blank

Vladimir Gaćinović novi šef stručnog štaba, Savo Pavićević napustio golubove (VIDEO)

YouTube video

Nakon mnogobrojnih poraza i loših rezultata, Spartak je sporayumno raskinuo saradnju sa dosadašnjim trenerom Vladimirom Buačom, a zatim i pomoćnim trenerom Savom Pavićevićem. Uprava plavo-belih donela je odluku da se obnovi uspešna saradnja sa Vladimirom Gaćinovićem koji je ponovo preuzeo ulogu prvog trenera, dok je za njegovog pomoćnika angažovan Vladimir Otašević.

— Situacija je delikatna, ali nemam bojazni da se uhvatim u koštac sa time i da pronađem neko rešenje. Obavio sam razgovor sa igračima, svesni su svojih obaveza. Mi imamo igrački kvalitet koji moramo staviti u funkciju ekipe. Subotička publika može da se nada boljim rezultatima — obećao je Gaćinović, dok je Vladimir Otašević dodao da ova pozicija na tabeli nije realno stanje kvaliteta koji ima Spartak.

blank

— Gaćinović nas je vodio do istorijskog, najvećeg uspeha kluba, dok sam sa Vladimirom Otaševićem imao priliku da igram. Ugovori sa trenerima potpisani su do leta 2023. godine. Imamo skup odličnih pojedinaca kojima je poljuljano samopouzdanje, pa se nadam da će novi stručni štab uspeti da se izbori sa time, kao i da ćemo uskoro krenuti da se bližimo vrhu tabele — zaključio je Vladimir Torbica.

blank

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 3 do 14 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike mogu prouzrokovati tegobe kod

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.