blank

Vojnić ispunio javno dato obećanje, doveo sina u vrtić “Poletarac”

 

blank

Tehnički direktor Naše radosti, Veljko Vojnić, ispunio je obećanje dato pre tri dana roditeljima mališana iz vrtića “Poletarac”, koji je početkom juna bio evakuisan zbog građevinskih radova u susedstvu, dovevši juče svog sina koji će, kako je Vojnić obećao na roditeljskom sastanku, taj vrtić pohađati naredna dva meseca, kako bi se zabrinuti roditelji uverlili da je pomenuti objekat potpuno bezbedan, saznaju Subotičke.rs.

Vojnić se juče imejlom obratio našoj redakciji, tvrdeći da je snimak njegovog sastanka sa roditeljima, koji smo objavili, neovlašćeno načinjen, demantujući tvrdnje pojedinih roditelja da je tunel napravljen do gradilišta, koji treba da obezbedi bezbedan prilaz vrtiću, nedovoljno dugačak.

“Možete se uveriti da je tvrdnja roditelja koju navodite neistinita i da je dužina i položaj zaštitne oplate prilično detaljno opisan na sastanku. Smatramo da je izvedena u skladu sa propisima i da će pružiti adekvatnu zaštitu lica na prostoru na kom smatramo da je dobrodošla dodatna zaštita od eventualnog nepredvidjenog pada predmeta sa visine”, naveo je Vojnić u imejlu našoj redakciji.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.