blank

XIV Festival mlade rakije u Ljutovu najposećeniji do sada! (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Festival mlade rakije i ove godine je opravdao epitet jedne od omiljenih manifestacija u Vojvodini! Ove godine festival je okupio četrdeset tri izlagača, stotinu trideset prijavljenih učesnika i tri stotine uzoraka rakije. 

Treće mesto pripalo je Milunović Darku u kategoriji rakija šljiva, dok je drugo mesto zauzeo prošlogodišnji pobednik, destilerija „Pure Fruit“ iz Rače kod Kragujevca, u kategoriji rakije dunja. Najbolji među najboljima proglašen je Skenderović Marin, sa rakijom viljamovkom. 

„Neočekivano velik broj ljudi. Ovo je do sada najposećenija rakijada od početka festivala. Imali smo stotinu i trideset prijavljenih, a tri stotine uzoraka rakije. Žiri je u petak, subotu i nedelju uspeo da oceni uzorke, ali ih je ove godine najviše oduševila viljamovka što se vidi po pobedničkoj rakiji.
Iako je ovo veliki broj posetilaca za naš salaš, mi ne idemo odavde. Ukoliko izmestimo ovaj festival, tu će prestati sva čar istog” — naveo je organizator Saša Kopilović iz Udruženje proizvođača i ljubitelja rakije „Subotička peščara”.

no images were found

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.