blank

Za sada bez odgovora o detaljima sanacije krova vrtića “Mandarina”

blank

Tehnički direktor Naše radosti Veljko Vojnić još uvek nije odgovorio na pitanje naše redakcije, postavljeno pre nedelju dana, u vezi sa detaljima sanacije krova vrtića “Mandarina” ove i 2018. godine.

Podsetimo, portal Subotičke.rs objavio je snimke iz prostorija “Mandarine” na kojima se vidi velika vlaga na zidovima, prenevši zabrinutost roditelja zbog ovog, kako se ispostavilo, višegodišnjeg problema u ovom objektu Naše radosti.

Vojnić je potom saopštio da je zaista po sredi višegodišnji problem prokišnjavanja koji će ostati i nakon, kako je naveo, sanacije krova obavljene letos, ali i 2018. godine. Jedno rešenje za prokišnjavanje “Mandarine” po Vojniću je nadogradnja objekta koja košta oko pedeset miliona dinara.

Želeći da proveri Vojnićeve navode i dozna zbog čega je prokišnjavanje krova višegodišnji problem subotičke predškolske ustanove, naša redakcija mu je 8. septembra uputila zahtev da joj Naša radost dostavi detaljne podatke o radovima na sanaciji krova iz ove, ali i 2018. godine, naziv izvođača radova i podatke o ugovoru ili računu koji je izvođač radova izdao, ali odgovore na ova pitanja još uvek nije dobila.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »
blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 3 do 14 stepeni Celzijusa. Osobama sa srčanim obolјenjima i astmatičarima

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.