blank

Zaplenjeni narkotici, uhapšeno petoro

blank

Subotička policija saopštila je da je sinoć, u dve odvojene akcije, zaplenila više vrsta narkotika, te da je uhapsila pet osoba.

Kako je navedeno, pretresom porodične kuće K. K. (1991) iz okoline Subotice otkrivena je improvizovana laboratorija sa opremom za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima, kao i manja količina ove opojne droge i digitalna vagica.

blank

U saopštenju navode da je u akciji sprovedenoj na periferiji Subotice, policija kod osumnjičenog N. K. (1996) iz Subotice, pronašla oko 106 grama marihuane, dok je prilikom pregleda vozila, u kojem su se nalazili M. P. (2002) iz Subotice, L. R. (2002) iz Novog Sada i S. B. (2002) iz Zrenjanina, pronađeno još 90 tableta ekstazija i oko pet grama ove opojne droge u prahu.

Iz policije su naveli da je svim osumnjičenima određeno zadržavanje do 48 časova i da će oni, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 2 do 15 stepeni Celzijusa. U toku pre podneva očekivane su

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.