blank

ŽFK Spartak se oglasio povodom neregularnosti Super lige!

Povodom odigravanja utakmice poslednjeg, 6. kola, plej-of Super lige Srbije za žene, između ŽFK Spartak – ŽFK Crvena Zvezda koja je na programu u nedelju, 28. maja, od 21 čas u Subotici, ŽFK Spartak se oglasio sledećim saopštenjem.

blank
Foto: ŽFK Spartak

„Vrlo je teško u ovom trenutku pričati o fudbalu, jer mi i fudbalska javnost Srbije u ovom momentu ne znamo stvarno stanje tabele Super lige Srbije za žene (Play-off, Play-out). Propozicije Super lige Srbije za žene jasno i nedvosmisleno kažu da utakmice na koje su uložene žalbe ne mogu biti registrovane postignutim rezultatom do okončanja postupka, što po automatizmu znači da trenutna tabela nije validna, jer su u ovom trenutku četiri utakmice Super lige Srbije za žene pod žalbama zbog nepravilnog nastupa igračice ŽFK Crvena Zvezda.

Svi akteri Super lige i kompletna sportska javnost su dovedeni u zabludu trenutnom situacijom i iz svega iznetog postavlja se logično pitanje , od koga unutar saveza ili države strahuju organi FS Srbije koji treba da donose odluke po žalbama i ko ih to sprečava da rade svoj posao u skladu sa propisima FS Srbije?

Od nacionalnog saveza se očekuje da regularnost takmičenja i poštovanje fudbalskih propisa budu primenjena za sve isto, a ne selektivno kako je to sada slučaj. ŽFK Spartak će ako bude bilo potrebno ići do kraja, što znači da će pravdu potražiti van naših granica na Sportskom arbitražnom sudu u Lozani (CAS)!”, stoji u saopštenju uprave ŽFK Spartak.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.