blank

ŽRK Radnički briljira! (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Rukometašice Radničkog iz Bajmoka ostvarile su još jednu pobedu. U Sportskoj hali u Bajmoku pao je Petrovaradin u 15. kolu Druge lige. Slavile su Bajmočanke rezultatom 39:37 (21:18) u uzbudljivom meču i neizvesnoj završnici.

ŽRK Radnički: Radojčić 5, Radulović M. 12, Malinović 5, Milić 5, Beneš, Radulović J. 8, Đurđić 1, Petrović, Dudaš 3.

Petrovaradin: Raič, Šulc 1, Savić 7, Popović, Bjelica 5, Čović, Božić 7, Mihailović 8, Stanić 9, Čović.

Obradovale su bajmočke rukometašice još jednom svoju vernu publiku u Sportskoj hali koja je došla u velikom broju da ih bodri.

blank
Foto: Subotičke.rs

Gošće su bolje ušle u meč i povele sa dva gola, ali su domaće rukometašice brzo poravnale rezultat. Bajmočanke su zatim zaigrale bolje i povele sa 8:6. Gošće su smanjile prednost, ali je Vasilija Radojčić povisila na 10:8.

Drugi deo prvog poluvremena protekao je u rezultatskoj klackalici, ali su rukometašice Radničkog pred kraj poluvremena napravile seriju i na odmor otišle sa tri gola prednosti, pre svega zahvaljujući Milici Radulović koja nije grešila sa sedam metara i iskusnoj Zorani Milić koja je razigravala ekipu.

Drugo poluvreme Bajmočanke su nastavlie dobro i povele sa 23:20. Gošće su igrale organizovano, a istakla se Stanić Jana.

blank
Foto: Subotičke.rs

Pokušavale su gošće da uhvate priključak, ali su izabranice Erike Heđi držale prednost sve do poslednja dva minuta kada su gošće izjednačile rezultat na 36:36. Radnički je nakon tajm-auta povisio na 37:36 golom Milice Radulović sa sedam metara.

Na minut do kraja uporne gošće ponovo poravnavaju rezultat, da bi u sledećem napadu Jovana Radulović postigla pogodak i podigla halu na noge.

Gošće iz Petrovaradina su u poslednjih dvadesetak sekundi krenule po izjednačenje, ali nakon promašaja Stanić Jane, Vasilija Radojčić odlično istrčava kontru i postavlja konačnih 39:37.

ŽRK Radnički se nakon 14 odigranih kola u Drugoj ligi Vojvodine nalazi na drugoj poziciji sa 20 osvojenih bodova.

no images were found

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.