blank

„Zvuci srca” sviraju Blue marines navijačke pesme (VIDEO)

YouTube video

Gradsko udruženje za pomoć autističnim osobama „Zvuci srca” juče je ugostilo plavo-bele fudbalere Spartaka koji su svojim prisustvom uveličali malu zabavu u prostorijama pomenutog udruženja.

Subotički sportisti svojim prisustvom ugrejali su srca mališana i osoba sa invaliditetom, a oni su kao pravi domaćini ugostili plavo-belu ekipu.

Svoje viđenje podrške i pomoć udruženju dao je i Ilija Đukanović, član Gradskog veća zadužen za oblast socijalne zaštite i zdravstva.

blank
Foto: Subotičke.rs

„Želim da se zahvalim Fudbalskom klubu Spartak što i ove godine učestvuje zajedno sa osobama sa autizmomm u obeležavanju Svetskog dana osoba sa autizmom. Grad će se truditi da svake godine opredeli više sredstava za rad ovog udruženja, a nadam se da ćemo u saradnji sa Natašom Aleksić, Gradskom većnicom za sport i omladinu omogućiti deci neke fizičke aktivnosti kroz adekvatan i stručan rad”, zaključio je Đukanović.

blank

Igrač Spartaka, Luka Bijelović, izjavio je da je dobro upućen u rad sa decom sa autizmom, jer je njegov brat od strica oboleo od autizma.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 2 do 15 stepeni Celzijusa. U toku pre podneva očekivane su

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.