blank

Aleksandar Keržakov nije više na klupi Spartaka!

Nakon serije loših rezultata subotičkog Superligaša došlo je do rastanka šefa stručnog štaba Aleksandra Keržakova i uprave kluba. Na jučerašnjoj sednici, klub i ruski stručnjak sporazumno su raskinuli saradnju u cilju da se pronađe način za izlazak iz rezultatske krize.

blank
Foto: FK Spartak

Ovim povodom oglasio se i predsednik kluba Nikola Simović koji je legendi ruskog fudbala poželeo sreću u nastavku karijere.

“Fudbalski klub Spartak i šef stručnog štaba Aleksandar Keržakov sporazumno su raskinuli ugovor. Desio se pad u nekoliko poslednjih utakmica i tim je upao u krizu iz koje nije uspeo da se izvuče.

Neke kockice se nisu složile nakon čega su došli i loši rezultati. Aleksandar je izvanredan čovek i trener i ovim putem mu se lično zahvaljujem na svemu učinjenom. Svima u klubu nam je drago što smo sarađivali sa svetskom fudbalskom legendom i žao nam je što saradnja nije duže potrajala. Želim mu puno sreće u nastavku karijere”, rekao je Simović.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 19 do 31 stepen Celzijusa. Očekivana biometeorološka situacija može uzrokovati tegobe

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.