Oglašavanje

PORTAL SA DRUGAČIJIM VESTIMA

Informativni portal suboticke.rs prisutan je na medijskom tržištu u Subotici od avgusta 2020. Primarni cilj portala je informisanje javnosti u Subotici i okolini istinitim i uvek svežim i pravovremeno objavljenim informacijama. 

Sudeći po reakcijama javnosti, u prvih nekoliko meseci našeg rada, uspeli smo da se pozicioniramo u očima čitalačke publike kao „portal sa drugačijim vestima“ što je direktna zasluga naših novinara koji hrabro i profesionalno obavljaju svoj zanat. 

Pored novinara sa dugogodišnjim iskustvom, okupili smo i stručnjake koji revnosno rade na izradi komercijalnog i PR sadržaja. S obzirom na činjenicu da se finansiramo isključivo od pružanja usluga u marketingu (što nas takođe izdvaja od drugih medija u gradu), naša sekundarna delatnost je saradnja sa privredom i preduzetnicima u Subotici i okolini. Veliku čitanost koju ostvarujemo plasiranjem vesti koristimo i da našim sugrađanima pružimo komercijalne sadržaje – proizvode i usluge firmi koje posluju u Subotici. 

PONUDA

U MESEČNOM PAKETU SARADNJE DOBIJATE:

2 PR/komercijalna teksta na portalu suboticke.rs
2 x objava na FB stranici suboticke.rs (svaki PR tekst ima po jednu objavu)
2 x Instagram story na profilu suboticke.rs
Prateći baner vidljiv 24 sata na portalu, u rotaciji, linkovan sa vašim sajtom

U media-kitu koji prilažemo ispod birate željenu poziciju banera sa istaknutom mesečnom cenom. U cenu, pored banera ulaze i navedeni PR/komercijalni tekstovi + objave na Fejsbuk i Instagram profilu suboticke.rs


Napomena: Politički sadržaj banera i teksta + 100% na cenu bez popusta

POČETNA STRANA PORTALA (home page)

blank

blank

blank

ČLANAK (single page portala)

blank

blank

blank

P O N U D A AKCIJA – Akcija traje do 30.06.2023. 

– 1 . SARADNJA – JEDAN MESEC: Popust 20% na punu cenu, istaknuta pored svakog izabranog banera 

2 . SARADNJA – PERIOD OD TRI DO ŠEST MESECI: 40% popusta na punu cebu odabranog banera

 ∙ Portal Subotičke.rs je u sistemu PDV. 

Pored saradnje na portalu suboticke.rs, nudimo Vam i uslužno profesionalno vođenje društvenih mreža, profesionalno snimanje i montažu, fotografisanje proizvoda i prodavnica, izradu tekstova (blog) za vaš sajt, osmišljavanje flajera, bilborda, redizajn logotipa i izradu grafičkih vizuelnih rešenja za Vaše proizvode/usluge. 

Radujemo se saradnji sa Vašom firmom i na raspolaganju smo za sva dodatna pitanja! 

Za oglašavanje na sajtu portala Subotičke.rs možete nas kontaktirati na marketing@suboticke.rs ili pozivom na broj 064/65-99-878

Podelite stranicu:

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.