blank

Preminula Danijela Andrašić

blank

Defektolog Danijela Andrašić, koju će Subotičani pamtiti kao revnosnog i veoma posvećenog koordinatora Dnevnog boravka za odrasla lica u Dečjem domu “Kolevka”, zbog čega je 2019. godine nagrađena gradskim priznanjem “Pro urbe” za značajan doprinos ugledu grada podizanjem njegovih materijalnih i duhovnih vrednosti, preminula je u 56. godini.

Danijela Andrašić rođena je u Nišu 19. oktobra 1965. godine. Završila je Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju (somatopedsi smer). Stekla je zvanje master diplomiranog defektologa rehabilitatora.

Radila je u Domu za decu “Kolevka”, kao medicinska sestra – vaspitač, od 1985. do 1994. godine. Potom, kao nastavnik u produženom boravku Osnovne i srednje škole “Žarko Zrenjanin”, od 2000. do 2015. godine.

Nakon toga ponovo je radila u Domu za decu “Kolevka”, kao koordinator Dnevnog boravka za odrasla lica.

Vreme i mesto sahrane biće naknadno saopšteni.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Mogući pljuskovi

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 21 do 30 stepeni Celzijusa. Relativno nepovolјna biometeorološka situacija može uzrokovati

Detaljnije »
blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 22 do 34 stepeni Celzijusa. Pogoršanje biometeorološke situacije izazvaće pojačanje tegoba

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.