blank

Bačka na krilima Glišovića do pobede!

Fudbaleri Bačke ugostili su ekipu Mladosti iz Bačkog Petrovca u derbi susretu 22. kola Vojvođanske lige Sever. Bačka je slavila rezultatom 3:0 (1:0) golovima Glišovića i Vrane.

blank
Foto: Subotičke.rs

Strelci: Glišović 24. i 90. minut, Vrana 58. minut za Bačku.

Bačka 1901: Jakovčević, Pantelić, Mezei, Đurović, Kiš, Milijašević, Šijačić, Malenčić (Delić), Anđić ( Nenadović), Glišović, Vrana (Temunović). 

Mladost: Mladenović, Štefek (Ožvat), Šproh, Brajković, Vladislav, Laćarak, Grković, Božović (Požarev), Meseldžija, Serdar, Jakuš. 

Bačka je nakon poraza u Apatinu iskalila bes protiv Mladosti iz Bačkog Petrovca i slavila ubedljivo sa dva pogotka Glišovića i mlađanog Vrane.

Bačka je do prvog pogotka došla sa bele tačke u 24. minutu kada je oboren Mezei, a Glišović bio siguran izvođač najstrože kazne. U nastavku Bačka je uglavnom napadala, dok su gosti vrebali priliku iz kontranapada, ali se na odmor otišlo sa prednošću Subotičana od 1:0.

Bačka do drugog gola dolazi u 58. minutu.

Mladi Vrana je pogodio nakon asistencije Anđića. Nakon drugog pogotka Bačka je iskusno smirila igru i inicijativu prepustila gostima. U poslednjem minutu nezaustavljivi Glišović je izašao sam pred gol Mladenovića, snažno šutirao u nebranjeni deo gola za konačnih 3:0.

Tabela Vojvođanske člige Sever:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 19 do 31 stepen Celzijusa. Očekivana biometeorološka situacija može uzrokovati tegobe

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.