blank

Bakić: Rukovodstvo i kolektiv bolnice da rade na poboljšanju međusobnih odnosa

blank

Subotička bolnica juče je obeležila 179. godišnjicu postojanja, a gradonačelnik Stevan Bakić je, obraćajući se zaposlenima, rekao da rukovodstvo i kolektiv ove ustnove treba da rade na jedinstvu i poboljšanju međusobnih odnosa.

„Molim vas da ne slušate pojedince koji, nažalost, Opštu bolnicu tretiraju kao neki plen ili nečiju ostavštinu, kao svoje nasleđe.  Opšta bolnice je jako bitna, strateška ustanova u kojoj na prvom mestu treba da bude struka. Rukovodstvo i kolektiv Opšte bolnice treba da rade na jedinstvu i poboljšanju međusobnih odnosa“, poručio je Bakić.

Prema Bakićevim rečima, Vlada Srbije, pokrajinska vlada i Grad Subotica nastaviće da ulažu u nabavku savremene medicinske opreme, a uskoro će se krenuti u ostvarenje projekta rekonstrukcije bolnice za šta je, prema Bakićevim tečima, Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Srbije obezbedila sredstva.

„Proslava Dana bolnice prilika je da se, uz čestitke na obeležavanju ovog  značajnog datuma, u ime grada Subotice i svoje ime zahvalim medicinskom i nemedicinskom osoblju Bolnice na svemu što su učinili i što još uvek čine tokom borbe protiv korona virusa, neretko rizikujući sopstvene živote da bi spasili živote drugih”, rekao je Bakić.

Foto: Gradska uprava

 

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.