blank

Devetorica muškaraca isključena iz saobraćaja zbog prekršaja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u toku protekla 24 sata, isključili iz saobraćaja devetoricu muškaraca zbog učinjenih težih saobraćajnih prekršaja.

blank
Foto: Michal Jarmoluk from Pixabay

Saobraćajna policija zaustavila je u Subotici četvoricu muškaraca koji su upravljali biciklima sa 1,39, 1,40, 1,63, 1,70 i dvojicu biciklista sa 2,25 promila alkohola u organizmu.

U Bačkoj Topoli kontrolisan je devetnaestogodišnjak koji je upravljao automobilom bez vozačke dozvole i pod dejstvom marihuane, a daljom kontrolom utvrđeno je da se na vozilu nalaze nepripadajuće registarske oznake.

U okolini Bačke Topole, zatečen je i pedesetpetogodišnjak za koga je utvrđeno da vozi bicikl u stanju potpune alkoholisanosti, sa 2,38 promila alkohola u organizmu, kao i da ga je u poslednje dve godine Prekršajni sud dva puta pravnosnažno osudio zbog težih prekršaja.

blank
Foto: Subotičke.rs

Njemu je u skladu sa novom merom iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, privremeno oduzet bicikl.

Ovom vozaču, saobraćajna policija je početkom meseca, zbog učinjenih istih prekršaja privremeno oduzela automobil i postupak pred nadležnim sudom je u toku. Takođe, u Subotici je isključen iz saobraćaja i četrdesetšestogodišnji muškarac koji je, upravljajući ,,mazdom” sa 2,97 promila alkohola u organizmu, izazvao saobraćajnu nezgodu sa materijalnom štetom.

Svim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Moguća kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 19 do 31 stepen Celzijusa. Usled očekivane biometeorološke situacije kardiovaskularnim bolesnicima,

Detaljnije »
blank

Moguća kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 19 do 30 stepeni Celzijusa. Većina hronično obolelih osoba može očekivati

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.