blank

Kosta Baćević i Mateo Vajda uspešni na državnim takmičenjima (VIDEO)

YouTube video

Ovo su osmacima poslednji dani osnovne škole. Pripremaju se uveliko za upise u srednje škole. Nasmešeni, sa svojim nastavnicima, odbrojavaju sate i tek kada prođe vreme, setiće se ovih itekako važnih dana. Bezbrižni, slave završetak. Nastavnicima koji svake godine ispraćaju maturante i novu generaciju u školi, ipak je svaka godina drugačija. Osnovna škola „Jovan Mikić“ ponosi se uspesima svojih učenika i uredno beleži njihove rezultate, jer iza uspeha svakog deteta, stoji predani rad roditelja i nastavnika škole.

Kosta Baćević je uspešan i iz istorije, srpskog jezika, hemije, engleskog…

blank
Foto: Subotičke.rs

Mateo Vajda je učestvovao na takmičenjima iz fizike i matematike. Za neke su ova dva predmeta najteži, za Matea lakša priča. Imao je podršku porodice i nastavnika. Još ako dodamo da je njegov rođeni brat, Dario Vajda, nadareni matematičar, kao gimnazijalac subotičke gimnazije osvajao nagrade na takmičenjima iz matematike i fizike, onda ne čudi što je iz iste porodice Mateo krenuo istim stopama.

Razredni starešina pratila je uspehe Koste Baćovića i Matea Vajde. Ove godine 8a razred bio je izuzetan. Najveći problem ove osnovne škole biće proglasiti učenika generacije, velika je konkurencija.

Prilika je da čestitamo Kosti i Mateu, njihovim roditeljima, nastavnicima. Za njih će se još čuti, obzirom na dosadašnje uspehe.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.